lørdag, maj 24, 2008

Sov godt!

I går fik vi samlet vores nye seng. En elevations-frækkert.
Vi har begge to sovet helt fantastisk i nat, noget af en forandring må man sige. At tænke sig. Vågne op uden ondt i ryggen, "bare" på grund af en madras. Det er satme i orden!



Sidder og hører Mikael Simpson mens jeg skriver dette indlæg, det er rigtig god musik!

Der er blevet sat en ny kobling i Johnny, så nu kører han som en drøm. Tror det var i onsdags.
Her klokken ni skal jeg ud til Jakob og ha' monteret det nye sidespejl på Berlingo'en. Lone og en medtrafikant - et ord jeg mener er ved at være modent til omskrivning, nemlig modtrafikant - kom for tæt på hinanden forleden dag, så spejlet røg sig en tur. Kr. 1242 ,- for et sidespejl, det er yderst rimeligt. Hvad fanden sker der lige. Stram op!
Jakob har en hund - Theo - som er nogle få måneder yngre end Flemming. De to skal selvfølgelig møde hinanden, og det bliver så første gang i dag. Flemming glæder sig rigtig meget, har han fortalt mig.
Apropos hunde; i torsdags kom naboen forbi med sin hund, han hedder Samson, ude på marken. Han spurgte om ikke jeg gad at lukke Flemming ud, så de ku' lege. Selvfølgelig gad jeg det, og de styrtede af sted. Det var Lukaz ikke helt tilfreds med, så jeg måtte ind og hente snoren til ham. Lukaz er aldrig blevet socialiseret, så han er ikke voldsomt pjattet med andre hunde.
Vi gik derned ad, nåede frem, og her synes jeg så det ville være en god ide, at lade Lukaz komme over til Samson, så de lige kunne hilse på hinanden. Jeg gav ham lidt line - det er en flexline - hvorefter han farede lige i struben på Samson og begyndte at ruske som fik han penge for det. Jeg kunne ikke få bremsen til at virke på linen, så jeg viklede min arm ind i den og trak Lukaz til mig. Av siger jeg bare, sådan en nylonline kan godt gøre ondt.
Jeg åbnede munden på Lukaz, for at se om der var noget blod, det var der heldigvis ikke, og Samson så ud til at have det fint. HOLD KÆFT et chok jeg fik; den gamle rockerhund kan lidt mere end jeg gik og forestillede mig. Da jeg i går gik og slog græsset, hørte jeg Samson rende rundt og hygge sig nede i sin have, dejligt!!

Poolen er oppe på 20 grader, og mangler kun at blive støvsuget og vasket, så er den klar til den hedebølge som må komme i år. Gerne fra nu til september.

Sidder stadig og hører Mikael Simpson, fantastisk musik!

Tags tilføjet: bilen, jakob

Ingen kommentarer :